Φραγκόσυκα

Πλέον η καλλιέργεια τους έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως αφού αποτελεί μία από τις αγαπημένες εναλλακτικές καλλιέργειες που έχουν έρθει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια. Θεωρούνται πολύ καλή πηγή βιταμίνης C, δημιουργεί ευνοϊκές καταστάσεις για το αμυντικό σύστημα, σπουδαίο αντιφλεγμονώδες κατά του διαβήτη, χοληστερόλης, φλεβίτιδας, πνευμονικών παθήσεων, μορφών καρκίνου, δυναμώνει το ανοσοποιητικό. Τα άνθη και τα φύλλα χρησιμοποιούνται ω διουρητικά, αντισπασμωδικά, αντιδιαρροϊακά, αιμολυτικά καθώς για καταπολέμηση της ψαμμιάσεως (άμμος στα νεφρά) και της νεφρίτιδος.

Παράλληλα με την μικρή μας πιλοτική παραγωγή, συνεργαζόμαστε με παραγωγούς μικρών κτημάτων με φραγκόσυκα, κάνοντας έτσι μια ποιοτική-πιλοτική προσπάθεια για να το εντάξουμε σαν προϊόν στη σταθερή μας γκάμα προϊόντων. Τυποποιείται σε χαρτοκιβώτιο ή πλαστικό κουπάκι κατ' επιλογή του πελάτη.

Λίγα λόγια

Με πολύχρονη εμπειρία και αφοσίωση στην αγροτική παραγωγή και στα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της κρητικής γης.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες:
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 +30 2810 233685
 +30 6977 639432
 +30 2810 751258
 +30 2810 233663
 Βασιλειές Ηρακλείου Κρήτης, ΤΚ 71409