Ρόδια

Θεωρούνται από τα πλέον ενεργειακά φρούτα με πολλά θετικά στοιχεία στην καλή υγεία του οργανισμού όπως επιβράδυνση γήρανσης (λόγω αντιοξειδωτικών), προστατεύει τα νεφρά, αναζωογονεί το ήπαρ, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, έχουν αντιαλλεργική δράση, αποτρέπουν τι καρδιακές παθήσεις, προλαμβάνει τον καρκίνο του προστάτη, δρα κατά του καρκίνου του μαστού, δρα προστατευτικά στον καρκίνο του δέρματος, προστατεύει το DNA, ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση, ρυθμίζει το μεταβολικό σύνδρομο, προστατεύει από τη νόσο Alzheimer και την οστεοαρθρίτιδα.

Μεγαλώνοντας τη γκάμα των επιλεγμένων προϊόντων μας, προσθέσαμε ιδιόκτητα κτήματα παραγωγής ροδιού των ποικιλιών WONDERFUL και GRANADA, συνεργαζόμενοι παράλληλα και με επιλεγμένους παραγωγούς – συνεργάτες οι οποίοι περιλαμβάνονται στην επιλεγμένη ομάδα παραγωγών της εταιρείας. Τα προϊόντα μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις μας όπου γίνεται διαλογή, συσκευασία και προώθηση τους στην εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά.

Λίγα λόγια

Με πολύχρονη εμπειρία και αφοσίωση στην αγροτική παραγωγή και στα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της κρητικής γης.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες:
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 +30 2810 233685
 +30 6977 639432
 +30 2810 751258
 +30 2810 233663
 Βασιλειές Ηρακλείου Κρήτης, ΤΚ 71409